Fernanda Rozendom

In 4 weken terug naar jezelf

Ben jij klaar voor een flinke dosis positiviteit! Dan je hier op de juiste plek!

Heb je geen zin in een vast abonnement, wil je geen lang traject, maar wel op zoek na

In november start de eerste 4 weekse cursus:

Geef Jezelf die Positieve Boost!

Hoe neem ik meer tijd voor mezelf, hoe zet ik die altijd ratelende gedachten uit. Waarom trek ik me zoveel aan van anderen. Het lukt me niet om te ons

WERKEN AAN JE DOELEN DOOR TE SPORTEN

SPORTEN zorgt voor een goed en voldaan gevoel, het geeft energie en laat je weer stralen. MUZIEK versterkt dit en zorgt ervoor dat nog leuker wordt. En wanneer je het samen doet in een SMALL GROUP leuke dames EN een leuke COACH is er geen weg terug. Dan heb je een stok achter de deur en iemand die je helpt als het even niet lukt. Een luisterend oor en een personal coach die ziet wat jij nodig bent.

Samen gaan we jouw mentaal en fysiek een mega boost geven! En of je nu al veel sport, of bijna niet. Maakt niet uit! Op het moment dat jij lekker aan het bewegen bent, gaan je ratelende gedachten uit, komt je brein tot rust en kun je weer helder nadenken. EN DAT IS HET MOMENT DAT OPLOSSINGEN TEVOORSCHIJN KOMEN.

SMALL GROUP TRAINING

Small Group Training heeft veel voordelen. Je motiveert elkaar EN je krijgt veel persoonlijke aandacht. Dit keer geen jaarabonnement of sluipende routine, maar een cursus van 5 weken waar we gaan SPORTEN en werken aan je PERSOONLIJKE DOELEN. Een goede basis om bewust de tijd te nemen voor jezelf.
Wat wil je graag bereiken, wat heb je nodig en waarom lukt dat tot nu toe nog niet.
Een detox voor negativiteit. Na deze 5 weken zit je weer vol positiviteit en neem je heel veel nieuwe inzichten met je mee  Een hele mooie basis voor jouw "nieuwe start".
Met maximaal 6 volwassen vrouwen ga ik deze geweldig leuke uitdaging aan te gaan. Durf jij jezelf de komende tijd op de 1e plaats te zetten. Heb je behoefte aan positiviteit, wil je weer lekker in je vel zitten, bewust kunnen genieten en alle ratelende gedachten even uitzetten.

"na elke sessie ga ik met een glimlach naar huis."

Ben jij toe aan verandering. Wil je werken aan jezelf. Of heb je hulp nodig in je persoonlijke ontwikkeling.
Ik help jou graag een GROTE stap voorwaarts te maken, want ook jij verdiend het om te genieten!

JE LICHAAM WIL JE IETS VERTELLEN...

Wanneer je lichaam een seintje geeft is dat een teken. Je lichaam wil je vertellen dat je uit balans bent. Dat het is misschien iets teveel van het goede is geweest. Dat JIJ jezelf de laatste dagen, maanden, misschien wel jaren, te vaak vergeten bent. Dit kun je heel lang volhouden, heb je veel wilskracht en doorzettingsvermogen, nog langer. Maar er komt een dag dat die sneltrein gaat stoppen en jij niet meer weet waar je staat. Er ontstaat verwarring, frustratie, ongeduld, een slecht humeur en ga zo maar door...

"Ja, maar als ik gewoon doorzet, komt het allemaal goed!" Denk je? Of zou een klein beetje hulp wel fijn zijn? Een stok achter de deur, een zetje in de goede richting, een goede start om daarna jezelf verder te ontwikkelen. Want het is een levenslang proces, een levensstijl die je keer op keer kunt aanpassen. En wanneer je deze creëert op een manier die voor jou werkt, wordt alles ineens heel simpel.

MUZIEK ALS INSTRUMENT

Sinds de start van mijn dansschool staat muziek altijd centraal. Muziek kan energie geven, je alles laten vergeten en emoties losmaken. Een heel krachtig middel om jou bewust te maken van wat je doet. Doordat we veel oefeningen op muziek doen kom je uiteindelijk in de flow en kun jij je ratelende gedachten even laten voor wat ze zijn. 

Uit ervaring weet ik dat muziek ervoor zorgt dat jij je gaat uiten. Je gaat voelen en ervaren. En dat is vaak een stuk gemakkelijker dan alleen praten. Door de combinatie van sporten en goede gesprekken kun jij jouw gewenste doelen behalen. Denk aan acceptatie, zelfvertrouwen, stabiliteit, verbinding met jezelf en verlichting van klachten.

BEWUSTWORDING

Na een sessie heb je veel nieuwe inzichten. Voel je je energieker en krachtiger. Heb je meer helderheid en rust gecreëerd waardoor je de dag mentaal en fysiek heel sterk kan beginnen. Een goede motivatiebron om de dag te starten met een goede intentie. 

Personal Training & Coaching
> Small Group Training

In deze cursus draait het naast het sporten ook om persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze sportsessies gaan we naast de dosis energie ook aan de slag met een stukje persoonlijke ontwikkeling.

Hoe zet je die altijd ratelende gedachten uit, hoe neem ik aker de tijd voor mezelf. Leren om naast je drukke leven ook de tijd te nemen voor jezelf. Hoe kun je ontspannen en welke

Ik gebruik sporten om jou in beweging te brengen. Mentaal en fysiek. Een goede workout geeft energie, maakt emoties los en zorgt voor een voldaan gevoel. Doordat je brein tot rust komt is het voeren van gesprekken gemakkelijker. En deze combinatie gaat ervoor zorgen dat jij weer helder kunt nadenken. Kortom, een effectieve manier om je gevoelens en emoties een uitlaatklep te geven.

Heb jij behoefte aan een positieve boost, nieuwe energie om verder te kunnen. Nieuwe inzichten en kleine opdrachten die je gaan helpen om de rust (terug) te vinden in jezelf.

Heel veel gezelligheid, heel veel zweten, maar ook heel veel inzichten

Wat kan deze cursus jou brengen

 • Leren om te ontspannen
 • Meer tijd voor jezelf
 • Meer balans in werk en privé
 • Leren om "nee" te zeggen, jezelf durven zijn
 • Leren om je grenzen aan te geven
 • Perfectionisme, teveel van jezelf verwachten
 • De rust in jezelf, je ratelende gedachten uitzetten
 • Jouw persoonlijke waarden
 • De zoektocht naar jezelf, wie ben ik, wat wil ik...
 • Belemmeringen en beperkende overtuigingen
 • Moeite met het vinden van de juiste balans
 • Schuldgevoel, schaamte, kwetsbaarheid

INTAKE

We starten altijd met een intake-sessie. Deze doen we d.m.v. een buitenwandeling met als afsluiting een kop koffie of thee en het opschrijven van de nodige notities. Tijdens deze sessie maken we kennis en gaan we jouw persoonlijke doelen bespreken. Wat is daadwerkelijk het probleem, welke gedachten blijven zich herhalen en welke gevoelens en emoties ervaar je daarbij. 

 

VERVOLGSESSIES

Aan de hand van de intake en jouw gewenste doelen stel ik een persoonlijk plan op waarmee we aan de slag kunnen.

De inhoud bestaat uit o.a. trainen met eigen lichaamsgewicht, HITT Trainingen, muziek workouts en ontspanningsoefeningen. 

De gemiddelde sessie duurt 60 minuten. 

TARIEVEN  1 OP 1 SESSIES

 • Intake: € 120,00.
  Dit is je eerste sessie en duurt 90 minuten
 • Sessie: € 75,00 (minimaal 60 minuten)

 

Afhankelijk van jouw doelstelling bestaat een traject na de intake-sessie uit:

 • 4 sessies (1 maand)
 • 8 sessies (2 maanden)
 • 10 sessies (2,5 maand)

 

Mocht er blijken dat er meerdere sessies nodig zijn, kan er altijd bijgeboekt worden.