Jazz/Show Tieners & Volwassenen

Onze jazzlessen zijn altijd gevarieerd en uitdagend. De basis is jazz, maar door deze stijl te combineren met een stukje show en af en toe een stukje modern blijft het iedere week weer een leuke uitdaging om iets nieuws te leren.

Soms snel en vol power, soms langzaam en elegant. Uiteraard komen ook de danstechnieken voorbij, om zo te zorgen voor een goede basis van het dansen. Het is belangrijk om te weten hoe je lichaam beweegt.

Bij jazz wordt vaak snel gedacht aan saai en langzaam dansen, maar we beloven je, het is alles behalve dat. Door de combinatie van meerdere dansstijlen is dit ook zeker een swingende en leuke stijl en absoluut niet saai! Qua muziek variëren we van top 40 tot musical, van filmmuziek tot funky jazz. Alles komt voorbij.

Ook is deze dansstijl een goede basis voor andere dansvormen. Naast het dansen wordt er ook gewerkt aan bewegingskwaliteit, kracht, souplesse en natuurlijk zelfvertrouwen in je eigen kunnen.

Wanneer?
Dinsdag      18.00-19.00 uur    Jazz/Show VO1/VO2
Dinsdag      19.00-20.00 uur    Jazz/Show VO3/VO4/VO5+

Wat kost het?
€ 24,75 per maand *
*eenmalig inschrijfgeld €12,50

 

Han Balk Fernanda 2019 A-0619

Lijkt het jou leuk om op één van de lessen te gaan bij Dance by Fernanda, dan ben je altijd welkom voor een gratis proefles. Zo kun je bekijken of de les daadwerkelijk bij je past. Na het volgen hiervan ontvang je een formulier voor de inschrijving.