Jazz/Show Kids

Een combinatie van jazzdance met een stukje show. Ook bij deze les geldt dat het draait om veel energie, veel gezelligheid en jezelf durven zijn op de dansvloer.

Op een leuke manier leren we de basistechnieken- welke komen kijken bij deze variërende stijl. Werken we aan ritme, coördinatie en natuurlijk performance. Vooral voor kinderen is het belangrijk om te weten hoe je lichaam beweegt. En daar komt soms een stukje kracht en souplesse bij kijken. Iedere week leren we iets nieuws en passen we het dansmateriaal aan de leeftijd aan. En uiteraard wordt al het oefenen beloond met het optreden voor publiek of nemen we af en toe een leuke videoclip op.

Door de combinatie van meerdere dansstijlen is dit zeker een swingende, leuke stijl en absoluut niet saai! Want deze verwarring is er nog wel eens over jazzdance. Ook deze lessen zijn eigentijds en swingend.

Tegenwoordig vallen steeds meer dansstijlen in één en zie je vaak de gave variaties overal voorbij komen. En vooral met de bekende hype van tiktok en You-Tube is dansen niet meer weg te denken bij de jonge generatie. Door deze vele variaties veranderd het hierdoor continu. En dat maakt het nu juist zo leuk! Wat je nodig bent? Een beetje ritmegevoel en veel passie voor dansen en muziek. Heb je dat? Dan leren wij jou de rest.

Wanneer?
Donderdag         16.00-17.00 uur       Jazz/Show Groep 5-6
Donderdag         17.00-18.00 uur       Jazz/Show Groep 7-8
Wat kost het?
€ 22,75 per maand*
* Eenmalig inschrijfgeld €12,50 
Dance by Fernanda - Jazzdance

Lijkt het jou leuk om op één van de lessen te gaan bij Dance by Fernanda, dan ben je altijd welkom voor een gratis proefles. Zo kun je bekijken of de les daadwerkelijk bij je past. Na het volgen hiervan ontvang je een formulier voor de inschrijving.