Streetdance Kids

Stoere moves, veel energie en veel gezelligheid. Jezelf durven zijn op de dansvloer en knallen op de muziek! Dat is waar het bij ons om draait. We leren de kids de basis van deze stoere stijl, hoe te bewegen op de muziek en vanuit daar maken we een leuke combinatie van stijlen. We werken aan ritme, coördinatie en performance. En al dat oefenen wordt natuurlijk beloond met het optreden voor publiek.

Vooral voor kinderen is het belangrijk om te weten hoe je lichaam beweegt. En in combinatie met een stukje kracht en souplesse leren de kinderen iedere week iets bij. En dit alles passen we natuurlijk aan de leeftijd aan.

Tegenwoordig vallen steeds meer dansstijlen in één zie je vaak de gave variaties overal voorbij komen. En vooral met de bekende hype van tiktok en You-Tube is dansen niet meer weg te denken bij de jonge generatie. Door deze vele variaties veranderd het hierdoor continu. En dat maakt het nu juist zo leuk!

Wat je nodig bent? Een beetje ritmegevoel en veel passie voor dansen en muziek. Heb je dat? Dan leren wij jou de rest.

Wanneer?

Vrijdag         16.00-17.00 uur    Streetdance Groep 4-5
Maandag     16.00-17.00 uur    Streetdance Groep 6
Maandag     17.00-18.00 uur    Streetdance Groep 7-8

Wat kost het?
€ 20,75 per maand

Dance by Fernanda - Streetdance
Han Balk Fernanda 2019 A-0557
Han Balk Fernanda 2019 A-0578-2
Han Balk Fernanda 2019 A-0738-2

Lijkt het jou leuk om op één van de lessen te gaan bij Dance by Fernanda, dan ben je altijd welkom voor een gratis proefles. Zo kun je bekijken of de les daadwerkelijk bij je past. Na het volgen hiervan ontvang je een formulier voor de inschrijving.