Swingkids (peuters, groep 1-2-3)

Hou jij ook zo van muziek, sta je thuis altijd voor de tv mee te dansen met K3 of Kinderen voor kinderen. Lekker meedansen op de camping met de bekende Mini Disco of lekker swingen met Just Dance. Dan is deze les echt iets voor jou!

De basis van dansen. Op een speelse en creatieve manier worden de kinderen bekend gemaakt met muziek en dans. We maken ze bewust van het lichaam, kennismaken met danstechnieken en samenwerken. Op vrolijke muziek van K3, Kinderen voor Kinderen en de welbekende Mini Disco is het iedere week een groot dansfeest in de les!

Ook voor peuters!
En dit alles kan al vanaf 3,5 jaar! Is uw kind (ruim) 3,5 jaar en zelfstandig genoeg om al alleen in de les te kunnen zijn. Dan kan er al vanaf deze leeftijd worden gedanst. Ze stromen in bij groep 1 en leren zo op een speelse manier huppelen, springen, draaien rollen, etc. Ofwel één groot dansfeestje.

Wanneer?: 
Woensdag 15.30-16.30 uur    Swingkids 3,5 jaar + Groep 1
Woensdag 16.30-17.30 uur    Swingkids Groep 2-3
Wat kost het?: 

Swingkids 3,5 jr. + Groep 1    € 20,50 per maand
Swingkids Groep 2-3              € 20,50 per maand

Dance by Fernanda - Kinderdans

Lijkt het jou leuk om op één van de lessen te gaan bij Dance by Fernanda, dan ben je altijd welkom voor een gratis proefles. Zo kun je bekijken of de les daadwerkelijk bij je past. Na het volgen hiervan ontvang je een formulier voor de inschrijving.