Swingkids (Groep 0-1-2-3)

LET OP! WACHTLIJST GROEP 0-1-2

Voor de Swingkids Groep 0-1-2 werken we op dit moment met een wachtlijst. Vanwege de vele animo hebben we op dit moment helaas geen plek. We doen ons best om hier een oplossing voor te vinden en gaan in het nieuwe jaar proberen nieuwe plekken te creëren.

           ****************

Hou jij ook zo van muziek, sta je thuis altijd voor de tv mee te dansen met K3 of Kinderen voor kinderen. Lekker meedansen op de camping met de bekende Mini Disco of lekker swingen met Just Dance. Dan is deze les echt iets voor jou!

Op een speelse en creatieve manier worden de kinderen bekend gemaakt met muziek en dans. We maken ze bewust van het lichaam, kennismaken met danstechnieken en samenwerken. Op vrolijke muziek van K3, Kinderen voor Kinderen en de welbekende Mini Disco is het iedere week een groot dansfeest in de les!

Eerder instromen
Mocht uw kind ritmisch zijn aangelegd en al veel liefde voor dansen en muziek hebben is er de mogelijkheid om al eerder dan 4 jaar in te stromen. Wanneer uw kind bijna 4 is (een maand voor de 4e verjaardag) en zelfstandig genoeg om al alleen in de les te kunnen zijn, kan er al vanaf deze leeftijd worden gedanst. Ze stromen in bij groep 0-1-2 en leren zo op een speelse manier huppelen, springen, draaien rollen, etc. Ofwel één groot dansfeestje.

Wanneer?
Woensdag 15.15-16.15 uur    Swingkids Groep 0-1-2
Woensdag 16.15-17.15 uur    Swingkids Groep 3
Wat kost het?
€ 20,75 per maand
Dance by Fernanda - Kinderdans

Lijkt het jou leuk om op één van de lessen te gaan bij Dance by Fernanda, dan ben je altijd welkom voor een gratis proefles. Zo kun je bekijken of de les daadwerkelijk bij je past. Na het volgen hiervan ontvang je een formulier voor de inschrijving.