SMALL GROUP TRAINING

GET MOTIVATED!

Ben je al een lange tijd op zoek naar een sportles die bij je past. Lukt het je niet om je er toe te zetten om gewoon te gaan.. Of hou je niet van grote groepen en drukte... EN wil je graag persoonlijke begeleiding. Dan is dit het moment dat je misschien wel gevonden hebt wat je zoekt!

 

SPORTEN VOOR MEER ENERGIE!

Bootcamp, Hitt-Training, krachttraining en core-stability gecombineerd met muziek en dans! Een unieke stijl waardoor elke les gevarieerd en leuk is! In een groep van maximaal 6 personen ga jij aan de slag met je eigen trainingsdoel EN ervaar je de motivatie en gezelligheid van je medesporters.

Fernanda maakt er altijd een leuke combinatie van waardoor je niet door hebt hoeveel calorieën je wel niet verbrandt. Uitdagend, effectief EN leuk!

Bootcamp

ER IS PLEK VOOR JOU!

Vanwege het nieuw opstarten van de groepen zijn er nog ruim voldoende plekken. Al vanaf 2 personen gaan we van start! Zolang er plek is kun je per direct instromen.

 

SAMENGESTELDE GROEP

Al een samengestelde groep van minimaal 3 personen? Hiervoor kan op aanvraag overlegd worden om een nieuw gewenst tijdstip te kiezen. Mits het in het lesrooster past. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we denken graag mee!

 

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Klaar om jezelf lekker in beweging te brengen, klaar om jezelf in het zweet te brengen en de motivatie en gezelligheid te ervaren van een groep dames en vrouwen. Fernanda geeft jou graag die extra energieboost waar je gegarandeerd de rest van de week van gaat profiteren!

Screenshot_20230219_145705_Gallery

LESROOSTER

WOENSDAG
07.00-08.00 uur    AL GESTART > Nog 4 plekken beschikbaar

DONDERDAG
10.00-11.00 uur     START OP 23 MAART > Reserveer alvast je plek *

VRIJDAG
10.00-11.00 uur     NIEUW! > Nog 6 plekken beschikbaar *

 

* De nieuwe groepen starten vanaf 2 personen

 

TARIEVEN
Kosten per les €18,75
Betaling gaat per maand €75,-
Losse (proef)les €12,50

 

GOED OM TE WETEN

  • Small Group lessen worden enkel overdag gegeven
  • We werken met een maandabonnement, elke maand opzegbaar
  • Een losse les om te proberen is mogelijk! Eenmalig €12,50
  • Bij een 2e les ontvang je een korting van 50% op de 2e les.
  • Instromen kan op ieder moment
  • We starten vanaf 2 personen in een groep
  • In augustus zijn we gesloten en worden er geen lessen gegeven.

AANMELDEN

Fernanda weet jou te motiveren en aan te zetten tot actie. Gegarandeerd ga je met een lach op je gezicht naar huis. En door de kleine groepssamenstelling is er voldoende ruimte om jou de persoonlijke aandacht te geven die je nodig bent.

Wil je graag instromen in een bestaande groep of je eigen groep samenstellen. Neem dan gerust contact op via telefoon of app en vraag gerust naar de mogelijkheden.

TEL: 0650891480

20230215_195941