OVER MIJ

Mijn naam is Fernanda, 36 jaar jong en inmiddels uit de 'sneltrein' gestapt om te genieten van alle 'views'. Zoals je misschien wel hebt gezien ben ik ook de eigenaresse van Dance by Fernanda. Een dansschool waarbij plezier en beleving voorop staat. Het beste uit jezelf halen en geloven dat je kan!

Na een lange zoektocht kwam ik erachter dat ik al zoveel kennis en ervaringen had opgebouwd, maar dit nooit echt deelde met anderen. En dat is zonde, want het heeft mij zoveel gebracht. Al die nieuwe inzichten, leerprocessen en manieren die wel werken op het gebied van zelfontwikkeling. En deze wil ik heel graag delen met iedereen die het nodig heeft. Want wanneer je het begrijpt, is het allemaal zo mooi!!

Als uitbreiding op al mijn jaren ervaring in dit vak, kwam ik op het punt dat ik mensen wil helpen. Dus ook jou!

Fernanda Rozendom

Fernanda: "Elk persoon is uniek en iedereen is anders. Iedereen heeft een eigen verhaal en dat maakt het werk van een personal trainer en coach zo mooi. Het aanpassen zodat het haalbaar is voor degene die voor je staat. De juiste vragen stellen, aanvoelen wat iemand nodig heeft en ondersteunen waar dat kan. Al mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren op het gebied van sport, fitness, dans en coaching heb ik samengevoegd en dat is een heel mooi proces geworden om o.a. onzekerheid en perfectionisme te overwinnen."