Fernanda Rozendom

Hoe waardevol zou het zijn als iemand je zou helpen met meer balans in je leven.

Iemand die jou ziet en hoort, zonder oordeel. Die jou helpt om de beste versie

te worden van jezelf, maar ook het maximale uit jou kan halen.

Ervaren waar je toe in staat bent om zo je eigen 'verhaal te schrijven'.

Hoe vaak zeg jij "nee", ik neem vandaag tijd voor mezelf." Hoe vaak sta je bewust stil bij wat je doet, hoeveel tijd besteedt je aan je doelen die je nog wilt bereiken. Of heb je daar "geen tijd" voor..?

Op welke manier je het ook doet, wanneer er onrust in jou naar bovenkomt is het tijd voor actie. Zonder actie geen resultaat! Tijd voor verandering, tijd om TIJD TE NEMEN VOOR JEZELF! En wees even heel eerlijk, hoe vaak geniet je daar oprecht van, zonder ratelende gedachten...


"Het voelde dubbel, het ene moment niets aan de hand. En het andere moment totaal in paniek. Kop op! Morgen weer een dag en dan gaat alles vast beter. Maar het ging niet weg… In tegendeel, de momenten van tranen kwamen steeds vaker. Buien van irritatie, frustratie, vooral in discussie met mezelf. Taken ging ik uitstellen en twijfels kwamen steeds vaker voorbij." 

"Veel dingen begonnen te voelen als een verplichting en terwijl iedereen om me heen door ging, voelde ik me steeds vaker niet meer zo thuis onder de mensen. Ik had het gevoel dat ik anders was. Niet zo mooi als anderen, niet zo succesvol, niet zo spraakzaam, ik heb niet wat zij hebben.. Ik liet me teveel beïnvloeden door alles en iedereen om me heen.

 

Zelf zat ik ook in deze fase, voor de buitenwereld leek het allemaal goed te gaan, maar in mijn binnenwereld was het chaos. Had ik geen overzicht meer en wist ik totaal niet waar ik naar toe wilde. Het was te veel, terugkijkend naar alles wat ik had gedaan, alles wat ik had bereikt, mijn batterij was leeg. Overwerkt, burn-out, hoe je het ook wil noemen.

En hoe onzeker ik die tijd ook was, één ding wist ik wel zeker, dit gaat zo niet werken. Hier word ik geen leuker persoon van en ook de mensen die me dierbaar zijn maak ik hier niet blij mee.

 

LIEFDE en VERTROUWEN, dat zijn de twee belangrijkste dingen die angst opzij kunnen zetten. En DAT ben jij nodig. Liefde voor jezelf, liefde voor anderen, het vertrouwen in jezelf en het vertrouwen in anderen. Laten we daar eens mee beginnen, de last van je schouders halen. Je zal zien hoeveel strenght en power jij dan in je hebt zitten.