Voor-vrouwelijke-ondernemers-training-coaching

BEN JIJ EEN VROUWELIJKE ONDERNEMER, OOIT BEGONNEN UIT PASSIE VOOR JE WERK EN NOG STEEDS VOLOP LIEFDE VOOR ALLES WAT JE DOET, MAAR MERK JE AAN ALLES DAT DE ENERGIELEVEL EEN STUK LAGER IS DAN TOEN JE BEGON? DAN BEN JE HIER OP DE JUISTE PLEK!

Vanuit passie ontstaan en keer op keer haal je alles eruit wat erin zit. Je geeft om je klanten, je geeft ze wat ze nodig zijn en doet er alles voor om het gevraagde resultaat te bereiken. Dit doe je vanuit liefde, vanuit passie, vanuit de persoon die jijzelf bent. Je wilt ze geven wat je zelf ook graag wilt ontvangen.

Maar hoe gaat eigenlijk het met jou? Jij als persoon, de vrouwelijke ondernemer zelf? Het creatieve brein achter de schermen. De vrouw die keer op keer probeert alle ballen hoog te houden. Want naast je drukke baan zorg je misschien ook voor je gezin, doe je het huishouden, wil je afspreken met je vriendinnen en als het lukt is tijd voor jezelf maken ook wel fijn. Misschien heeft de corona je enorm vermoeid, vind je het moeilijk om na deze periode de drive weer terug te vinden.

Want wij ondernemers zitten nooit stil, al is de werktijd voorbij, je brein blijft overuren draaien. De ideeën blijven komen en je creativiteit zoekt haar weg. Supermooi talent, maar dit kan ook enorm vermoeiend zijn wanneer je jezelf de rust niet gunt. Wat is jouw balans tussen succesvol zijn en goed zorgen voor jezelf.

 

Als ervaren onderneemster zit ik al 10 jaar in het vak en heb ik met de nodige ervaring gemerkt en gevoeld dat het niet altijd gemakkelijk is. Al je energie geven aan anderen en ondertussen proberen om ook zelf te genieten van het leven. En je vraagt je vast wel eens af, hoe doet een andere ondernemer dat?

PERSONAL TRAINING VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS

Na een aantal pilots te hebben gedraaid met Personal Training en Coaching heb ik mijn niche bepaald en weet ik welke kant ik op wil. Ik wil JOU als VROUWELIJKE ONDERNEMER graag helpen om de energie terug te pakken die je nodig bent. Uit de waan van de dag stappen en je laten zien en voelen wie je nu echt bent. Het vuur in jezelf (opnieuw) laten branden zodat nieuwe energie en creativiteit kunnen ontstaan EN jij jezelf niet vergeet.

 

Want JIJ bent de DRIJFVEER van je onderneming. Zonder JOU is er geen onderneming en dus ook geen LIEFDEVOLLE PASSIE voor al die mooie klanten die komen voor JOU!

 

Benieuwd hoe? Klik op de button hieronder