ZAAL VERHUUR

Heb jij binnenkort een zaal nodig als les-, praktijk- of oefenruimte? Dat is bij ons mogelijk!

Wij beschikken over een een mooie sfeervolle zaal met maar liefst 140 m2 aan ruimte. Uitermate geschikt om met groepen in te bewegen. De zaal wordt o.a. gebruikt als danszaal, maar ook voor cursussen, trainingen, workshops, fotoshoots of repetities is het perfect te gebruiken.

Naast de danszaal, is er ook een kleine binnenkomst ruimte aanwezig wat bijvoorbeeld gebruikt kan worden als gespreksruimte. Denk aan therapie of coaching.

LOCATIE

De locatie beschikt over een ruimte parkeerplaats, dus voldoende parkeergelegenheid.

De zaal beschikt over een professionele dansvloer (toplaag) en aan beiden kanten over de breedte zitten spiegelwanden. Voor wie het nodig heeft is er een muziekinstallatie aanwezig en een beamer, welke geprojecteerd kan worden op de muur.

Verder is er een binnenkomst ruimte met twee kleedkamers, toiletten en een keukenblok.

Onze danszaal is buiten de lestijden en personal trainingen vaak niet in gebruik en daardoor beschikbaar om huren.

Wil jij standaard elke week op een bepaald tijdstip de zaal reserveren? Of heb jij enkele dagen per maand of zelfs per jaar een zaal nodig om trainingen in te geven? Hoe vaak je ook een zaal nodig hebt, we kunnen altijd in overleg voor de mogelijkheden. Ook eenmalig huren is mogelijk!

Op ons lesrooster is te zien welke dagen en tijden nog vrij zijn. Als dit inderdaad zo is, neem dan gerust contact op via de telefoon of mail. Ter info: in de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen, ofwel nog meer mogelijkheden.

EIGENSCHAPPEN

Oppervlakte Zaal:
Ca 140 m2

Breedte:
13 m

Lengte:
11 m

Vloer:
dansvloer

Extra:
- Spiegelwanden twee kanten
- Beamer (geprojecteerd op de muur)
- Professionele muziekinstallatie

Tarief: €27,50 per uur
* Voor een dagdeel €25,00 per uur

Danszaal